Cind s-a auzit ca Adela Popescu si Dan Bordeianu s-au despartit, toata lumea a fost uimita si nimeni n-a crezut ca aceasta poveste ce a inceput atit de frumos se va sfirsi astfel.

Se pare ca discutiile dintre ei dureaza de mai multa vreme, iar Adela nu l-a mai putut ierta pe Bordeianu vazind ca acesta ii tot facea ochi dulci unei brunete frumoase. Intr-o seara, blonda a descoperit mai multe mesaje de dragoste in telefonul iubitului ei si de aici a inceput totul. si-a facut bagajele si, tirziu in noapte, a parasit casa in care locuiau.

Nici pina astazi nu l-a iertat si nu mai accepta in ruptul capului sa fie cu el. De ce s-a despartit cel mai simpatic cuplu din show-biz? Ei bine, sint mai multe motive. In primul rind, gelozia. Se aude prin tirg ca domnisoara Adela era posesiva, geloasa si nu lasa pe nimeni sa se apropie de iubitul ei. Ii reprosa deseori acestuia daca zimbea altei femei si nu-i prea lasa timp liber. Facea adevarate crize de gelozie daca actorul avea ochi pentru altcineva. Sa nu uitam ca Dan Bordeianu a devenit iubitul ei, inca de pe vremea cind era liceana, fiind primul barbat de care s-a indragostit nebuneste. Adela nu a avut maturitatea unei femei care stie ce vrea, iar la prima greseala l-a parasit, fara drept de apel.

Desi ea nu mai vrea, Bordeianu doreste impacarea

Actorul o adora in continuare pe Adela, a fost de nenumarate ori la parintii ei, la Pitesti, sa-i ceara iertare si sa-i spuna ca o vrea inapoi. Insa, actrita-cintareata nu vrea sa auda de nicio impacare cu cel care, zice ea, a tradat-o si a facut-o sa sufere enorm. Nici Dan Bordeianu nu era mai prejos, o sufoca pe Adela cu dragostea sa, dar si cu gelozia. A avut o aventura cu bruneta, crezind ca iubita sa nu va afla si va putea sa joace pe doua fronturi. Aici a gresit, a tradat si a fost parasit. A dovedit ca este infantil si egoist, preferind o aventura in locul unei iubiri adevarate.

Diferenta de virsta dintre ei (aproximativ zece ani) a constituit, si ea, o problema. La rindul ei, nici Adela nu trebuia sa scotoceasca in telefonul iubitului. Un asemenea gest dovedeste ca nu ai incredere in partener si abia astepti sa-l prinzi in ofsaid. O greseala pe care au facut-o si alte cupluri cu mai multa experienta pe care au platit scump pentru asta. S-au logodit de doua ori, o data pe platourile de filmare, iar cu alt prilej, numai ei doi, intr-un loc mirific, dupa aceea intilnindu-se imediat cu prietenii apropiati si familia. Toata lumea miza pe o poveste de dragoste din telenovela in care jucau, iar faptul ca cei doi protagonisti erau indragostiti si in realitate crestea interesul publicului pentru telenovela si, implicit, ratingul acesteia.

Indragostiti in telenovela, despartiti in viata

De altfel, aceste procedee sint folosite des de catre producatorii de telenovele. In cazul Adelei si al lui Dan, orgoliile si gelozia i-au facut sa ajunga sa nu-si mai vorbeasca. Se filmeaza, in continuare, la telenovela "Iubire ca in filme", fiecare isi face treaba, se vede cu ochiul liber ca inca se iubesc dar le este greu sa simuleze relatia de iubire din film. Poate ca daca nu s-ar fi uitat in acel telefon, Adela ar fi reusit sa treaca peste momentul de criza, raminind alaturi de Bordeianu. Actorul a declarat ca o iubeste enorm, este femeia vietii lui si ar face orice s-o aduca inapoi. Pina in momentul de fata, nu a reusit nimic. Celebritatea poate fi, si ea, o problema, iar faptul ca se afla in lumina reflectoarelor tot timpul ii face sa nu mai aiba simtul realitatii. Mirajul faptului de a fi vedeta este unul stralucitor, dar, in acelasi timp, daca nu stii sa-l stapinesti, te poti trezi in situatii greu de inteles. Ingenua si rebelul nu mai sint impreuna si au pierdut batalia, spunem noi, pe seama propriilor arme. Ramine de vazut daca nu cumva se vor impaca, totusi, ca atitea alte cupluri celebre.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.