Cintareata americana Sheryl Crow, care a incheiat recent un turneu pentru promovarea luptei impotriva incalzirii globale, a declarat ca oamenii ar trebui sa limiteze la minimum consumul de hirtie igienica, pentru a ajuta la protejarea mediului inconjurator, informeaza bbc.co.uk.

Starul in virsta de 45 de ani, care a facut aceste comentarii pe site-ul sau oficial, tocmai a incheiat o serie de concerte in colegii si facultati americane, in cadrul unui turneu pentru promovarea luptei impotriva incalzirii globale. In timpul spectacolelor au fost difuzate si fragmente din documentarul "Un adevar care deranjeaza", realizat de fostul vicepresedinte american Al Gore si premiat cu un Oscar.

La ultimul concert din cadrul acestui turneu, care a avut loc la Universitatea George Washington din Washington, au mai fost prezenti cintaretii Tim McGraw, Faith Hill si Carole King si creatorul serialului "Seinfeld", Larry David. Crow a calatorit cu un autobuz biodiesel si a fost acompaniata de activista Laurie David. Crow a mai declarat pe site-ul sau de internet ca servetelele de hirtie constituie "culmea extravagantei".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.