Pe langa casatoria religioasa, mutatul intr-o noua casa pare sa fie cel mai important plan al cuplului, pe plan personal. Potrivit unor zvonuri, Oana si Pepe intentioneaza sa-si cumpere o casa in zona rezidentiala Primaverii, in viitorul apropiat.

Cei doi locuiesc inca de la inceput, de cand au luat hotararea de a se muta impreuna, in apartamentul lui Pepe, situat la etajul unei vile de undeva din zona Piata Unirii, mai precis pe Bulevardul Calarasi. Asa cum Oana a afirmat, de mai multe ori, ea este destul de nemultumita de zona in care locuiesc, deoarece prin fata apartamentului, situat la sosea, trec tramvaie si autoturisme care provoaca destul de mult zgomot. in plus, asa cum este normal in orice cuplu, cei doi vor sa "construiasca" cat mai multe lucruri impreuna.

Tot impreuna, Oana si Pepe se vor concentra si pe cariera muzicala a Oanei, care pare sa fi debutat cu stangul, din pricina problemelor pe care le-a avut cu primul sau videoclip. Dar Oana se bazeaza pe faptul ca tot raul merge spre bine...


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.