Despre iubirile lui Horia Brenciu nu prea s-a vorbit. Actorul si interpretul a stiut mereu sa fie discret din acest punct de vedere, protejand imaginea partenerelor.

Dar iata ca relatia pe care o are de patru luni cu producatoarea serialului "Om sarac, om bogat", de la PRO TV, in care joaca rolul principal, l-a adus in atentia publicului. Alice Dumitrescu e cea care i-a rapit inima lui Horia.

Si ce daca se iubesc? Cei doi, Horia si Alice, nu tin cont de asta pe platourile de filmare. Caci altfel n-ar mai avea loc filmarile... Cuplul povesteste in noul numar al revistei "PRO TV Magazin" ca relatia nu le influenteaza cariera. Ca drept dovada, Alice, in calitatea ei de producator executiv al serialului in care joaca Horia, l-a si amendat pe acesta din urma, atunci cand a intarziat de la filmari zece minute: "Nu ezit nici o secunda sa il penalizez daca ceva nu e in regula. Cred ca a fost primul pe care l-am amendat pe platou, pentru ca a intarziat zece minute. Dar nu a comentat nimic", povesteste Alice.

Dar nici Horia nu a fost mai bland cu iubita lui. El a convins-o pe acesta sa renunte la fumat. Interpretul este recunoscut pentru indarjirea cu care lupta impotriva acestui viciu. El a convins mai multi dintre colegii pe care-i are la Buftea sa renunte la fumat...

Horia si Alice se considera insa norocosi ca lucreaza impreuna, caci au ocazia sa petreaca mai tot timpul in acelasi loc. Filmarile la "Om sarac, om bogat" le rapesc zeci de ore: "Timp liber nu prea avem. Suntem norocosi ca lucram impreuna".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.