De cele mai multe ori, Andreea Marin Banica refuza sa vorbeasca despre viata sa personala si, implicit, despre casnicia alaturi de stefan Banica Jr... insa, din cand in cand, vedeta mai face exceptii si ofera amanunte in legatura cu aceste aspecte, pentru ca, dupa cum spune ea, ultimul an le-a adus un imens val de simpatie din partea publicului.

In opinia Andreei Marin casatoria cu acte este foarte importanta, fiind o dovada de incredere, dupa cum i-a declarat jurnalistei Alice Nastase, de la revista Tango, in emisiunea "Vedetele se intreaba", de la B1 TV. "Pentru mine ca femeie e o dovada de incredere faptul ca stefan m-a cerut de nevasta, desi nu s-a schimbat altceva intre noi. Ne iubeam la fel de mult si ne iubim astazi poate o data in plus si pentru ca suntem sot si sotie. Ne-a apropiat treaba asta. Daca n-am fi fost casatoriti, poate ca la un moment dat chiar ne-am fi indoit unul de celalalt..., poate ca s-ar fi creat o bresa, dar eu stiu ca omul asta isi doreste sa fie cu mine pana departe. De aceea m-a intrebat intr-o zi "Vrei sa fii sotia mea?" si eu i-am raspuns "da" cu toata inima".

Avand experienta unei casatorii esuate, dar si a altor relatii de mai lunga sau mai scurta durata, Andreea este, acum, extrem de hotarata acum cand vine vorba despre calitatile pe care le apreciaza si admira la barbati. Sau, mai bine spus, la propriul barbat: "imi plac barbatii care stiu ce vor cu adevarat. Nu-mi plac barbatii vesnic copii, e o scuza puerila. Barbatul meu stie ce vrea si asta admir la el", a spus Andreea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.