Incaperea e, in primul rand, special amenajata pentru muzica - dotata cu cele mai performante instrumente, antifonata si avand inclusiv o camera de inregistrari. "Peretii sunt tapetati cu pluta naturala, pentru a nu se crea efectul de pes­tera, iar sub ea am pus 7 cm de material antifonant, sa nu deranjez vecinii. Buretele de pe margini are si el rolul de a absorbi undele.

Sunt obsedat de calitatea sunetului, dar nu lucrez comercial, ci pentru sufletul meu. Daca l-as fi avut in alta parte, nu as mai fi putut sa lucrez cand vreau eu, cand imi vine inspiratia", explica artistul. A adunat in aceasta camera tot ce ii e drag, iar echipa Dinamo este pusa la loc de cinste. Ca un adevarat fan inrait, si-a tapetat peretii cu postere, tricouri si fulare, toate in culorile alb-rosu.

Echipa Dinamo are un loc de cinste

"Ii iubesc mult. Muzica si fotbalul sunt pasiunea mea si asta imi ocupa tot timpul". Fotografiile cu familia si cele cu prietenii au si ele un loc important in camera marilor iubiri. Poze cu fosta sotie, cu pa­rintii, cu bunica la Snagov, taierea motului sau primul sarut cu o fata sunt franturi de amintiri, agatate de perete.

Toata casa, de fapt, e amenajata dupa gustul sau si spune ca nici un designer nu i-a trecut vreodata pragul. "Doar un maestru, ca nu i-as putea spune altfel, mi-a lucrat doua luni la zugra­vit si renovat casa - si il numesc asa pentru ca omul ala isi iubea atat de mult munca, incat il surprindeam vorbind cu peretii, ii mangaia si ii pupa", povesteste solistul de la "Dansez pentru tine".

Nu se omoara dupa sabloane, iar obiectele de decor si le-a cumparat in timp, mergand din magazin in magazin.

"Daca le-as fi luat repede, cu banu’ jos, as fi avut senzatia ca ma mut la hotel. Dar tot ce am luat in timp imi personalizeaza casa. Sfatul meu este sa nu va lasati dusi de curente de moda si sa aveti rabdare pentru a proba, a vizita", va recomanda Calin Geambasu.