S-a consacrat pozand in Playboy si inotand in celebrul serial "Baywatch". Carmen Electra a cucerit inimile a mii de barbati si s-a aflat in topul celor mai sexy vedete. insa, dupa cateva relatii ce s-au incheiat furtunos, actrita s-a decis: iubeste o femeie. Aleasa inimii ei e interpreta rock Joan Jett. Desi au negat la inceput relatia lor, cele doua nu s-au sfiit deloc in ultima vreme sa se sarute in public.

In noiembrie 2003 Carmen Electra (34 de ani) s-a maritat cu Dave Navarro (39), fostul chitarist al trupelor rock Jane’s Addiction si The Red Hot Chili Peppers. Cei doi au fost chiar subiectul unui reality-show difuzat de MTV si intitulat "Till Death Do Us Part: Carmen & Dave" ("Pana cand moartea ne va desparti", n.r.).

Desi pareau fericiti impreuna, Carmen si Dave si-au anuntat separarea din iulie anul trecut, iar la 10 august Electra a intentat divortul. Imediat dupa acest pas, vedeta a fost surprinsa in nenuma­rate randuri alaturi de interpreta rock Joan Jett (48 de ani). Desi presa a speculat la vremea respectiva o posibila relatie lesbiana intre cele doua staruri, purtatorul de cuvant al lui Carmen a infirmat, spunand ca "intre ele e doar o relatie de amicitie".

Se saruta in public cu noua iubita

Acum insa zvonurile se adeveresc. Iar Carmen Electra e gata sa recunoasca relatia amoroasa cu Joan. "Sunt pregatita sa fac un anunt ce va soca multa lume", a marturisit Carmen unei prietene. Desi nu a spus despre ce e vorba, cei apropiati vedetei considera ca vestea cea mare e legata de recunoas­terea publica a faptului ca are o relatie lesbiana cu Joan.

Chiar daca nu a facut relatia ei cu Joan publica printr-un anunt verbal, Electra nu s-a sfiit ca, dupa unul dintre concertele pe care Joan le-a sustinut recent, sa o sa­rute si sa o imbra­tiseze pe aceasta din urma cu patos.

Amanta seamana cu fostul sot

Ambii sunt artisti rock si canta la chitara, au aproape aceeasi inaltime si constitutie atletica si folosesc pentru machiajul de scena creionul dermatograf.

E vorba despre fostul sot al vedetei din Baywatch, Dave Navarro, si de actuala iubita, starul rock Joan Jett.