Melanie Chisholm, cunoscuta in lumea showbizului sub fostul sau nume de scena Sporty Spice, este revoltata de declaratiile lui Robbie Williams, care a afirmat recent ca s-a culcat cu patru dintre cele cinci Spice Girls. Robbie s-a laudat, intr-o emisiune la un post de radio argentinian, cu aventurile sale cu fetele din cvintet, insa a refuzat sa spuna care dintre ele s-au numarat printre cuceririle sale.

Cantaretul a avut-o, ce-i drept, ca partenera pe Geri Halliwell - Ginger Spice - in urma cu cinci ani.
Dar ziaristii britanici pun sub semnul indoielii faptul ca prin patul lui Robbie au mai trecut Scary Spice (Melanie Brown), care a avut o relatie de patru ani cu cel mai bun prieten al popstarului, actorul Max Beesley, Posh Spice (Victoria Adams), care s-a maritat cu fotbalistul David Beckham in 1999, si Baby Spice (Emma Bunton), care este de sase ani iubita cantaretului Jade Jones.

Interesant este ca cea mai revoltata de declaratia lui Robbie s-a aratat Mel C., care a avut o relatie de cateva saptamani cu Williams la sfarsitul anilor 1990. Cantareata sustine insa ca nu a facut niciodata dragoste cu acesta: "Eu una stiu sigur ca nu m-am culcat cu el, si stiu ca nici Emma nu a facut-o. Mi-ar placea sa stau de vorba fata in fata cu Robbie despre acest subiect, pentru ca, dupa stirea mea, au existat vreo cateva Spice Girls cu care nu s-a culcat", a declarat Melanie, care locuieste in prezent in Tara Galilor cu iubitul sau, milionarul Thomas Starr.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.