Brad Pitt va fi din nou partener pe ecran cu George Clooney, dupa ce a semnat un contract pentru a juca in filmul "Burn After Reading" realizat de fratii Coen, transmite Hollywood Reporter.
Filmul va fi produs sub egida Working Title Films. Comedia, in care va mai juca si Frances McDormand, il are in prim plan pe un agent CIA care pierde un disc cu datele unei carti pe care o scrie. Ca si titlul filmului, scenariul este inconjurat de mister si nu se stie exact ce rol va interpreta Pitt. Filmarile pentru noua productie vor incepe in august, scenariul fiind elaborat de Joel si Ethan Coen, in timp ce Joel Coen se va ocupa de partea de regie. Brad Pitt, al carui film "Ocean`s Thirteen" va fi difuzat la Cannes luna viitoare, a incheiat recent un contract cu Warner Bros.

Pictures, pentru a juca in productia "The Assassination of Jesse James". Dintre filmele in care va mai aparea pe viitor starul din "Babel" mai face parte si "Benjamin Button", produs de Paramount Pictures si ale carui filmari vor fi finalizate la New Orleans.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.