Editia din acest an a Bucharest Fashion Week nu a avut prea multe vedete in sala. Insa, pe podium au urcat VIP-uri, iar ultima seara a apartinut marilor noastre sportive.
Zina Dumitrescu a deschis cea de-a patra zi cu o colectie de rochii de seara. Asistenta a fost surprinsa atunci cind pe scena au aparut doamnele sportului: Ionela Tirlea, Catalina Ponor, Camelia Potec, Monica Iagar, Violeta Beclea Szekely, Elisabeta Lipa, care au intrat in scena la bratul unui brunet aratos, care le-a oferit, galant, ,cite un trandafir. Evenimentul a fost organizat de ANAM si Fashion TV si constituie unul dintre cele mai de anvergura manifestari de gen. Sportivele s-au descurcat cu brio, chiar daca li se simtea emotia. Au repetat o zi intreaga pentru prezentare, iar rolul de manechine si faptul ca au schimbat atitea toalete nu le-au displacut deloc. Cosmin Cernat a venit sa o sustina, din sala, pe sotia sa, privind-o cu mult drag cind defila pe scena. De altfel, Monica Iagar i-a aruncat un trandafir lui Catalin Botezatu care, incintat de darul sportivei, si l-a pus la rever. Doamnele din sport au declarat ca n-au mincat toata ziua, ca sa fie cit mai suple. Au sustinut in unanimitate ca nu credeau ca statutul de manechin cere atitea sacrificii. Zina Dumitrescu le-a convins pe aceste femei care au adus glorie sportului romanesc sa-si schimbe, pentru o seara, profesia si sa apara in lumina reflectoarelor intr-o alta ipostaza. Imediat dupa prezentare, Elisabeta Lipa a plecat grabita la un restaurant, unde o astepta sotul ei, alaturi de niste prieteni. Si celelalte sportive au fost sustinute din sala de iubiti si amici. I-am zarit printre invitati pe Catalin Botezatu, care a fost si directorul festivalului, nelipsitele fete de la Trident, Irinel si Monica Columbeanu, Raluca Badulescu, Kitty Cepraga si foarte multi bagatori de seama.

Puteai observa ca multi din domnii cu dare de mina venisera la eveniment numai ca sa agate cite o fetiscana. Erau de fata, desigur, si multe doritoare de aventuri. Joi seara, a fost prezentata si colectia Bozard, cu haine si accesorii purtate de nume celebre, ca Pamela Anderson sau Naomi Campbell. Marijuana a avut o colectie cu bijuterii si accesorii create chiar de ea. Din pacate, toaletele celor prezenti la eveniment au lasat de dorit. Mult kitsch, falsitate si zimbete de complezenta la VIP-urile autohtone, cit si la ceilalti participanti. Citeva vedete au venit doar ca sa fie vazute de presa si sa se mai scrie cite ceva despre ele.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.