Desi au fost acuzati ca s-au cuplat de dragul publicitatii, Oana si Pepe au dovedit contrariul: s-au casatorit si le este foarte bine impreuna.
Ne-a explicat chiar latin-loverul cum au stat lucrurile: `A fost dragoste la prima vedere. A existat o perioada de tatonari pina ne-am cunoscut. Eu am facut primul pas. Am intrebat-o: <> Si mi-a raspuns afirmativ. Hai sa mergem impreuna intr-o discoteca. Hai! A doua zi i-am spus sa mergem la munte. Am plecat la munte si, de atunci, am ramas impreuna.`Cei doi sint nerabdatori sa se cunune religios in acest an, printre planurile lor fiind si achizitionarea unui imobil in zona Primaverii. In ceea ce priveste muzica, Pepe a compus melodia `V-am spus` special pentru persoanele care s-au impotrivit relatiei lor, aici intrind si parintii celor doi amorezi.

In legatura cu primul videoclip al Queridei, Pepe ne-a asigurat ca, in sfirsit, lucrurile au intrat pe un fagas normal: `Foarte mult ma preocupa cariera Oanei si trebuie sa am mare grija la ceea ce face. De exemplu, am convins-o sa renunte la clipul care iesise extrem de prost si i-am facut legatura cu regizorul Petre Nastase. Urmaresc productia viitorului videoclip, pentru ca numai cu profesionisti poti ajunge la performanta.`


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.