Oana Zavoranu si Cristina Rus au de gand sa rupa gura targului muzical autohton cu piese compuse de Costi Ionita, anunta revista Star.
Iubita lui Pepe se tot pregateste inca din vara anului trecut sa se lanseze pe piata muzicala. Daca initial bruneta dorea ca Marius Moga sa-i compuna cateva melodii, convinsa ca tot ceea ce intreprinde "micul Mozart" se transforma in hit, plecarea acestuia in America a obligat-o sa se reorienteze. Se pare ca a optat pentru Costi Ionita, la fel ca fosta Blondy, Cristina Rus. Dupa cum a declarat in repetate randuri, Oana doreste cateva piese pop-latino cu care spera sa-i incante pe telespectatori in cadrul emisiunii pe care o prezinta la postul "Acasa", iar Cristina se va reapuca de cantat, insa in varianta solo.

PIRAMIDE SI FENG-SHUI

Alegerea celor doua vedete a fost impulsionata probabil si de vestea ca fostul component al defunctei formatii Valahia isi va deschide un studio de inregistrare ultraperformant in buricul Capitalei, mai exact in Piata Victoriei. Cele trei etaje ale sediului vor fi inaugurate in luna mai si vor fi amenajate dupa regulile feng-shui in speranta ca energia pozitiva va da aripi inspiratiei. Astfel, printre elementele de decor se numara un perete de sticla, doua acvarii si o piramida sau doua. De altfel, Costi este fascinat de piramide, pana si casa lui din Constanta avand acoperisul in forma de piramida, ceea ce i-a atras porecla de "Faraonul". Cei 300.000 de euro investiti in studio au asigurat achizitionarea unui echipament de ultima ora: studio video de montaj, sala de coregrafie, mini-home cinema, fitness, sauna, biliard si alte instrumente vitale creatiei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.