Dinu Maxer si-a scos iubita in public. S-a hotarit sa o lanseze in muzica, iar piesa ‚`Me and U` este un duet cu ea. O cheama Deea si are 18 ani." A cochetat cu modellingul si a obtinut citeva premii importante, zice Maxer, pentru ca este superba."

Ne-a nominalizat doar titlul Miss Valentine`s, concurs organizat intre mai multe licee. Cum a devenit iubita lui, ne-a povestit chiar el, mindru de noua achizitie: `Povestea noastra nu are un inceput clasic: am vazut-o, am placut-o si m-am dus la ea cu scopul de a o cuceri. Mult timp ne-am ferit de paparazzi. Ne-am cunoscut la un bal pe care il prezentam si unde cautam domnisoare pentru a alcatui o trupa. A venit la castingul pe care l-am facut dupa citeva luni de la prima intilnire si am inceput lucrul la piesele trupei `Apropo". Apoi, fiindca trupa "Ispita" a pierdut o componenta, iar trupa "Apropo" nu a reusit sa semneze cu o casa de productie, Deea a devenit membra trupei "Ispita". Vara trecuta am stat doua luni la mare. Am avut concerte impreuna. A fost cea mai frumoasa vara din viata mea: ne-am indragostit!" Actuala iubita a cintaretului se inscrie in tipologia feminina stabilita de el, bazata pe asemanarea evidenta cu Nicoleta Luciu, fosta sa iubita. `Probabil ca toate prietenele mele seamana unele cu altele, pentru ca toate au parul brunet si ochii caprui si pastreaza stilul asta italiano-spaniol. `Desi Luciu a ajuns numarul unu, inca de cind era cu Maxer, cel putin asta este convingerea lui, Deea va deveni celebra, dar urmind o alta strategie: `Nu o sa urmeze acelasi traseu ca Nicoleta. Adica n-o sa pozeze in Playboy. Nu va merge pe partea asta de sexualitate exacerbata. Apropo de modalitatea prin care a fost promovata ex-iubita mea. Nu intentionez s-o incurajez sa joace in telenovele, pentru ca nu suport ca prietena mea sa se sarute, chiar si de fatada, cu altcineva. Locuim impreuna, dar nu s-a mutat definitiv la mine` - ne-a mai spus Dinu.

I-a pus inelul pe deget

In ceea ce priveste iq-ul brunetei, se pare ca acesta este destul de ridicat: `Andreea nu are sinii mai mari ca ai Nicoletei, dar are creierul mai mare!` -sustine Maxer. Bruneta pare sa aiba talent la scris si se gindeste chiar sa urmeze cursurile facultatii de Jurnalism. `Deea scrie proza, s-ar putea sa ii public niste nuvele, asa ca, din punctul asta de vedere, nu se compara cu Nicoleta. Poate intre timp i-o fi venit si ei muza poetica, artistica...` - a lasat Maxer sa-i scape citeva malitiozitati la adresa fostei sale prietene. De altfel, el a fost iritat la auzul unor vorbe transmise indirect de Luciu, cum ca aceasta si-ar fi dorit sa-l intilneasca mult mai devreme pe Zsolt Cergo, actualul sau iubit. In ceea ce priveste relatia cu Deea, desi sint impreuna din luna iulie a anului trecut, Maxer s-a grabit deja sa-i ofere un inel: `Ne iubim foarte mult si deja Deea poarta pe mina un inel care are semnificatia pe care i-o confera traditia... Asa ca nu excludem o continuare fireasca a povestii noastre de dragoste!` - conchide cintaretul.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.