Justin Timberlake este foarte ingrijorat de soarta iubitei din adolescenta. De cand Britney a iesit de la dezintoxicare, acesta o tot asalteaza cu telefoanele, pentru a se asigura ca se simte bine.
"Este o femeie extraordinara si imi fac griji pentru ea. Am sunt-o pentru a ma asigura ca totul este in regula. Acum m-am linistit, pentru ca Brit are totul sub control", a spus Justin. Iar in timp ce noua ocupatie a lui Britney este sa vaneze jucatori de basket bine... cotati, Justin a fost vazut in tandreturi cu actrita Jessica Biel, de care nu s-a putut dezlipi nicio secunda la un barbeque organizat la el acasa, saptamana trecuta. "Daca Jessica se alatura unui grup de fete pentru a face conversatie, Justin aparea rapid in spatele ei, sarutand-o pe gat si flirtand", a declarat un apropiat pentru revista "US Weekly". Acest fapt pune capat, se pare, scurtei idile cu Scarlett Johanesson, care a fost deja reperata de paparazzi consolandu-se in bratele actorului din "Blade: Trinity", Ryan Reynolds.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.