Natalia Mesha Bush, logodnica italianului, este geloasa pe moldoveanca

De cand s-a despartit de Cristina Spatar, pe italianul Mirco Maschio se bat femeile, transformandu-l pe acesta intr-un trofeu.

Este si cazul Nataliei Mesha Bush, o conationala de-a lui Mirco, cu care acesta s-a afisat intr-un club de fite din Capitala, dar si la o petrecere sofisticata, "Balul de Cristal", organizata de edilii orasului Arad. Cum in ultima vreme zvonurile, conform carora italianul s-ar fi cuplat cu Ileana Lazariuc, au fost publicate in ziarele de scandal in mai multe randuri, Natalia, cea pe care chiar Mirco a prezentat-o ca fiind logodnica lui, a luat foc. Pentru a pune punct carcotelilor, Mesha Bush, superbul model italian si-a anuntat vizita in Romania pentru a aparea la bratul iubitului ei, Mirco. Ea spera ca astfel relatia lor sa devina in Romania asa cum este si in Italia, adica oficiala. Oare gelozia blondei il va determina pe zburdalnicul Mirco sa renunte la relatia lui cu Ileana?

Se pare ca Mirco are o inima mare. El se simte atras atat de focoasa italianca, Natalia, cat si de Ileana


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.