Daca pe plan sportiv toate-i merg de minune lui Adi Mutu, nu acelasi lucru se poate spune si despre viata sa personala. Fotbalistul Fiorentinei e foarte suparat ca nu-si poate vizita fiul, in varsta de 4 ani si jumatate.

"Briliantul" nu are probleme in casnicia cu Consuelo, ci cu fosta nevasta, Alexandra. Fotbalistul sustine ca aceasta apeleaza la tot felul de scuze pentru a-l impiedica sa-si vada baiatul. "E incredibil ce se intampla. Adrian face tot ce poate pentru a merge sa-l vada pe Mario si de fiecare data Alexandra gaseste cate o explicatie si lucrurile se schimba radical, iar el nu se mai poate intalni cu fiul sau", ne-a declarat avocatul lui Mutu, Cristian Sarbu. Acesta sustine ca fotbalistul Fiorentinei este decis sa mearga mai departe cu procesul intentat in Romania si nu renunta la ideea obtinerii custodiei lui Mario: "E normal ca Adrian sa se gandeasca la custodie. De ce nu ar face asta? Este un barbat responsabil si foarte capabil sa-si creasca baiatul. Se vede clar ca pe Alexandra nu o intereseaza binele copilul din moment ce nu face altceva decat sa-l santajeze pe Adrian aducandu-l in fata pe Mario".

De partea cealalta, avocata fostei doamne Mutu spune ca "Briliantul" este cel care isi neglijeaza copilul. "Din punctul nostru de vedere, din ce stiu de la clienta mea, domnul Mutu nu este interesat sa-si vada fiul. Restul sunt povesti. Eu asta inteleg si din faptul ca nu s-a prezentat la nici una dintre infatisarile procesului intentat chiar de el. Procesul este de sase luni, de fiecare data noi ne-am prezentat impreuna cu mama Alexandrei, care este martor, iar Adrian trebuia sa vina cu mama lui, chemata ca martor din partea sa. Pana acum nu a venit deloc in sala de judecata si fara prezenta pretioasa a domnului Mutu nu avem cum sa mergem mai departe cu procesul", ne-a declarat Alice Draghici, aparatoarea Alexandrei Dinu.

Potrivit avocatului lui Mutu, Alexandra doreste nu mai putin de 40.000 de euro lunar. "Adrian nu are nici o problema in a-i da banii ceruti, numai ca vrea sa-i puna intr-un cont, iar Mario sa-i foloseasca la majorat", a spus Sarbu. in replica, Alice Draghici ne-a declarat: "Nu e adevarat ca am cerut aceasta suma. Noi am vrut doar sa aflam ce venituri are Mutu in Italia"

Fostii soti Mutu nu se inteleg nici in privinta pensiei alimentare pe care atacantul trebuie sa o achite lunar. Daca Alexandra a cerut recalcularea veniturilor lui Adrian, jucatorul a decis sa solicite in instanta diminuarea pensiei alimentare, care acum este in valoare de 2500 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.