In ultima vreme, Anda Adam si Victor Slav isi declara peste tot iubirea. Cei doi sint impreuna de la editia trecuta a emisiunii "Dansez pentru tine", s-au mutat deja intr-un apartament spatios, au afaceri, iar baiatul de la Meteo este foarte tandru cu iubita.
Anda il considera pe partenerul sau de viata sufletul ei pereche si ii apreciaza sensibilitatea si inteligenta, dar si faptul ca are grija de ea. La rindul sau, Victor spune ca iubita sa este o fata deosebita. Solista l-a prezentat deja mamei sale, iar aceasta il place foarte tare si il suna mai des decit pe Anda. Asta n-o deranjeaza pe solista, ci dimpotriva. Nici vedeta PRO TV nu s-a lasat mai prejos si a prezentat-o parintilor, care au indragit-o pe loc. Nu ar fi exclus ca, in viitorul apropiat, sa auzim de o nunta, mai ales ca se zvoneste ca femeia de afaceri a primit deja un inel.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.