Dintre cei mai rivniti burlaci din Romania face parte si Alexandru Erbasu. Fiul cel mic al regretatului om de afaceri Mihai Erbasu s-a remarcat mai mult prin escapadele amoroase, aventuri prin cluburi, filmari ale partidelor de sex si aflarea deseori in stare euforica.

Cine este, de fapt, Alex Erbasu? Ei bine, e un tinar aratos, cu bani foarte multi, pentru care nu a muncit foarte mult. I-a venit totul pe tava, inca din perioada cind traia tatal sau. De afaceri, in prezent, se ocupa fratele sau mai mare, Cristi. Exista la mijloc o avere fabuloasa, iar faptul ca nu-i e frica de ziua de miine il face pe mezin sa creada ca este buricul Pamintului. Are ca principal scop doar distractia, iar asta il face sa se simta mai puternic. Nu de putine ori cei apropiati i-au reprosat comportamentul lamentabil si numeroasele scandaluri in care a fost implicat. Putem spune ca este oaia neagra a familiei, iar fratele sau mai mare este un exemplu bun de urmat. Este casatorit, are copii si a marit substantial cifra de afaceri a firmei. Alex nu a facut decit sa iroseasca banii prin cluburi si cu tot felul de gagicute. A fost rasfatatul casei, i s-a permis aproape orice, iar acest lucru se vede acum prin tot ceea ce face. A avut aventuri cu Delia, manechinul Aniela si, mai nou, cu fata cea mica a presedintelui, Elena Basescu.

A terminat Facultatea de Drept, dar niciodata nu a lucrat in adevaratul sens al cuvintului. Este angajat la firma tatalui sau, insa nu are reusite notabile in profesie. Ii plac masinile de lux, adora cursele si nu de putine ori face un adevarat raliu pe soselele Bucurestiului. De ce il plac femeile? Simplu. Arata bine, dar asta nu este singurul argument. Cel mai important este banul si averea fabuloasa pe care o are si faptul ca pozeaza intr-un barbat neinteles. Apare deseori la evenimente cu barba nerasa. Asa a vazut el la starurile internationale, crede ca e mai cool asa si ca asta le innebuneste pe gagici. Intr-un fel are dreptate, dar uita un lucru: el nu este o vedeta autentica si nimeni nu a auzit de el decit cei de pe plaiurile dimbovitene. Ii place la nebunie sa fie in centrul atentiei, de parca ar fi o diva feminina, iar asta spune foarte mult despre personalitatea sa de copil alintat, de bani gata. Credem ca mezinul Erbasu este un barbat imatur, care la 29 de ani se comporta ca un licean intirziat si care se considera buricul Universului. In cazul lui, banii l-au facut sa fie egoist si sa nu se iubeasca decit pe sine.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.