Kylie Minogue a trecut cu bine peste despartirea de acum patru luni de sex-simbolul francez din “Blood and Chocolate”, Oliver Martinez.
Ea a fost vazuta, din ce in ce mai des, in compania DJ-ului britanic de numai 23 de ani, Calvin Harris, cunoscut datorita hit-ului "Acceptable in the ‘80s", ajuns cu rapididate in Top 10. "Pe ce doi ii leaga o puternica prietenie de mult timp, care acum s-a transformat in relatie", a declarat o sursa din anturajul celor doi. "Kylie a trecut printr-o perioada foarte grea, dar acum si-a gasit fericirea alaturi de Kalivin. Ea este foarte incantata de lansarea noului album, iar intalnirea cu Kalvin este cireasa de pe tort. O face intotdeauna sa rada si sunt un cuplu adorabil, a declarat aceeasi sursa. Cu toate acestea, Kylie neaga orice relatie amoroasa cu mai tanarul DJ, punand desele intrevederi sub pretextul muncii pentru noul ei album, la care Kalvin colaboreaza.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.