Fotografii cu nudul lui Kate Moss vor fi scoase la licitatie la Londra, in mai, alaturi de o colectie de alte fotografii ale top-modelului britanic, ale lui Brad Pitt, Angelinei Jolie si Madonnei, informeaza abc.com.
Fotografiile vor fi scoase la licitatie pe 31 mai de casa Christie`s. Doua portrete nud, unul realizat in 1996 de Irving Penn si un altul realizat de Albert Watson, au fost evaluate la sumele de 44.000 si, respectiv, 30.000 de dolari, potrivit casei de licitatii. Un set de sase fotografii ale top- modelului, fara machiaj, realizate de Chuck Close, a fost evaluat la suma de 40.000 de euro, potrivit acelorasi specialisti. Alaturi de acestea, vor mai fi scoase la vinzare o fotografie care nu a mai fost publicata pina acum si care apartine unei prietene a top-modelului, evaluata la suma de 12.000 de dolari, un portret realizat de fotograful Corinne Day in 1990, pe cind Moss avea 16 ani, si o fotografie aparuta in revista Vogue, pe cind aceasta avea 19 ani. Fotografiile din revista Vogue au adus in centrul atentiei publice curentul "grunge" si au ajutat la promovarea lui Moss cu aspectul sau de "Heroin Chic". Yuka Yamaji, seful departamentului de arta fotografica al casei de licitatii, a numit-o pe Moss "un simbol cultural si poate cel mai influent model al zilelor noastre".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.