Catalin Botezatu a deschis luni seara cea de-a sasea editie a Bucharest Fashion Week, cu un show special inspirat din povestile cu pirati.
Designerul a adus pe podium 54 de produse vestimentare accesorizate cu insemne specifice realizate pe comanda in Italia din cristale Svarowski.

Tema colectiei de lenjerie intima (masculina) prezentata de Botezatu a fost costumul de pirat, mult mai sexi insa decat cel pe care l-am vazut in celebra serie "Piratii din Caraibe". Artificii, pumnale, sabii, pistoale, acrobatii - toate acestea au lasat asistenta cu sufletul la gura. Numeroasele efecte pirotehnice utilizate au pus spectatorii din primul rand in dificultate, fetele de la Trident inecandu-se de la fumul care a invadat scena. Pentru acest show, Botezatu a repetat timp de o luna, iar plasa pe care s-au catarat acrobatii a fost adusa special din Canada. La sfarsitul show-ului, designerul a surprins inca o data aparand el insusi intr-un costum de pirat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.