Prezentatoarea emisiunii `Bulevard`, difuzata la Kanal D se pregateste de o noua schimbare. Nu este vorba de una profesionala, ci doar de domiciliu.
Apetisanta blonda s-a hotarit sa convietuiasca in acelasi apartament cu iubitul ei, Bogdan Ivanov. Din cauza programului incarcat de ambele parti, tinerii ajunsesera sa petreaca destul de putin timp impreuna. Acesta era si motivul micilor neintelegeri ivite intre ei. In cele din urma, Bogdan a luat initiativa de a locui impreuna. A achizitionat un apartament spatios in zona Herastrau. "Ne mutam impreuna in circa trei-patru saptamini. El a cumparat un apartament si acum ne ocupam de ultimele finisaje. Sint pasionata de design interior si m-am ocupat, in special, de decorarea sufrageriei"- ne-a declarat Vandici. Pina in prezent, tinara nu a primit nici un inel de la iubitul sau.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.