Dupa ce s-a despartit de Mihai Alexandru, solista Nicola a preferat sa ramina cu iubitul ei actual, Andrei Stanoevici. S-a pronuntat divortul, in urma cu o luna, iar blonda l-a preferat pe Andrei, s-au mutat deja impreuna si s-au logodit.
Nicola a primit deja inelul de la amorez si spune ca nu credea ca va mai putea iubi pe cineva asa de mult si sa fie din nou fericita. Si-au amenajat locuinta si considera ca intilnirea lor nu e una intimplatoare. Cintareata isi va gasi vreme sa se ocupe si de copii, carora nu vrea sa le lipseasca nimic. Andrei s-a despartit, la rindul lui, pentru a fi impreuna cu Nicola. Vedeta sustine ca nu l-ar fi lasat, in niciun caz, sa-i scape. Decit sa traiasca in minciuna, din moment ce nu mai exista niciun sentiment pentru fostul sot, a preferat sa-si imparta viata cu cel pe care il iubeste acum.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.