Pe fetele de la Trident le intilnesti la tot felul de evenimente mondene si in preajma barbatilor cu multi bani. Sint blonde, sexy si au devenit celebre pentru blugii lor cu vedere la poponeata.

Cit despre voce si talent, nu poate fi vorba in cazul lor. Insa, cele trei fete cucuiete nu scapa niciun prilej de a se alatura burlacilor celebri si a-si face simtita prezenta la manifestarile cu iz monden. S-a vehiculat in presa ca una dintre ele ar fi avut o relatie cu Irinel Columbeanu, pe vremea cind nu era casatorit cu Monica. Tridentele adora toalele de lux, masinile puternice, barbatii cu conturi grase in banca, restaurantele de fite si sa fie permanent in centrul atentiei. La toate concertele fac sfintul playback, dar asta nu conteaza in fata masculilor, carora le lucesc ochii cind apar "cele trei bunatati". Roxana a avut numai iubiti unul si unul, toti cu dare de mina. A fost impreuna cu Dan Chisu, care se stie ca nu este tocmai sarac. A mai avut o aventura cu Dan Bittman, care a tot oftat dupa nurii domnisoarei cu pricina. Cistigurile Don Juanului fiind si ele substantiale. Acum, are un alt iubit, Dean, englez get beget, care este om de afaceri si are si el destui bani. Andreia a avut, anul trecut, o relatie cu Ion Ion Tiriac, au petrecut nopti fierbinti la Monte Carlo si in alte orase celebre ale lumii.

S-a auzit chiar si de o logodna, dar cei doi au infirmat repede zvonul. Juniorul a preferat-o pe Maria Marinescu, luind-o de sotie spre stupoarea tuturor. Andreia a primit un inel si alte bijuterii de la Ion Ion Tiriac, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania. Asta nu ca ar avea vreun talent special, ci pentru simplul fapt ca este fiul lui Ion Tiriac. A urmat Dinu Pescariu, pe care l-a insotit in localuri de lux, atit in Bucuresti, cit si pe litoralul romanesc. Dar nici de data asta nu a dat lovitura. Loredana, o alta gratie din Trident, a avut iubiti cunoscuti, ultimul fiind Claudiu Patrascu, fostul iubit al Soranei de la A.S.I.A. Baietelul de bani gata, ce are o avere impresionanta, le-a dat gata si pe alte vedete autohtone. In momentul de fata este impreuna cu Roxana Ungureanu, Miss Playboy. Domnisoara Loredana a sperat ca macar pe Claudiu sa puna mina, dar acesta s-a saturat repede de pseudovedeta noastra si a lasat-o cu buza umflata. Insa, celor trei Tridente nu pare sa le pese ca nimeni nu le vrea de sotii, preferindu-le pentru aventuri pasagere. In ultima vreme si-au schimbat look-ul, nu se mai imbraca asa de provocator, sperind ca cine stie ce mare bogatas o sa le faca femei la casa lor.

Un lucru ciudat la cele trei gratii este acela ca sint prietene cu sotiile fostilor iubiti. Vorbesc cu acestea, merg la nunta lor, uneori chiar si la restaurant. Luni seara, la Fashion Week, au stat alaturi de Irinel si Monica Columbeanu. Pareau foarte fericite si deloc deranjate de ironiile celor din jur. De altfel, Andreia s-a intilnit, recent, intr-un restaurant din Herastrau, cu Ion Ion Tiriac, care era impreuna cu Maria. Acesta a invitat-o la masa, iar ea a acceptat cu bucurie.

Nimeni nu le vrea de sotii

De ce nu-si dau seama aceste fetiscane ca, procedind astfel si dorind cu aviditate numai domni superbogati, pot ramine doar cu iluzia?! De multe ori se pun in situatii penibile. Barbatii doresc in viata lor niste femei cu care sa aiba ce vorbi si mai ales care sa le ofere seriozitate. Talentul muzical le lipseste cu desavirsire, dar au, probabil, alte talente, din moment ce amatorii de aventuri se dau in vint dupa ele. Intr-un fel sau altul, aceste domnisoare sint manta de vreme rea pentru barbatii din showbizul romanesc. Acest statut pare sa nu le deranjeze, ci dimpotriva, se considera irezistibile.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.