Lembit Opik, de 41 de ani, indragostit peste masura de iubita lui, romanca Gabriela, i-a oferit acesteia cateva zile fierbinti de plaja si distractie departe de ochii curiosi ai presei.

Pe tot parcursul calatoriei, cei doi au profitat din plin de serviciile oferite de hotelul de lux la care au fost cazati.

Amorezii au vizitat statiunea La Palma, au jucat tenis, au facut baie in piscina si au petrecut destul de mult timp in barurile si restaurantele de pe plaja. Comportamentul de tanar indragostit a dat de gandit celor care au vazut fotografiile facute celor doi in timp ce se sarutau si se mangaiau cu tandrete. A fost acuzat de catre britanici ca relatia cu tanara de doar 24 de ani, de la Cheeky Girls ar fi bazata doar pe atractie sexuala.

«Iubita ma provoaca intelectual»

"Iubita mea e o fata inteligenta, cu o minte sclipitoare. Ma provoaca intelectual si merita respectul meu pentru ceea ce reprezinta. Emotional este foarte matura, iar relatia noastra nu este bazata pe dorinta sexuala", declara Opik.

Fosta sa iubita, Sian Lloyd, a declarat ca Opik "e incapabil sa dezvolte o relatie matura". Cu toate acestea, diferenta de 17 ani dintre cei doi nu pare sa il deranjeze deloc pe Lembit Opik, despre care solista "Cheeky Girls" spune ca este un adevarat domn.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.