Actrita americana Angelina Jolie a fost votata cea mai fierbinte femeie din lume, in timp ce actorul George Clooney s-a situat pe primul loc in topul vedetelor masculine impecabile, in urma unui sondaj realizat in Statele Unite de o companie producatoare de cosmetice.
Starul din "Lara Croft" a obtinut 27% din voturile celor care au participat la acest sondaj, surclasand alte frumuseti din bransa precum starul din "Sin City", Jessica Alba (17%), Scarlet Johansson, actrita preferata a regizorului Woody Allen (8%) si actrita sud-africana Charlize Theron (7%). In topul primelor cinci "vedete care fac barbatii sa transpire" a mai fost inclusa cantareata Beyonce Knowles, cu 16% din voturi.

In topul celebritatilor care "nu sunt surprinse niciodata cu garda jos" conduce detasat actorul George Clooney, cu 41% din voturi, urmat de prietenul sau, starul din "Dl si dna Smith", Brad Pitt (14%), noul "James Bond", britanicul Daniel Craig (11%), cantaretul Justin Timberlake (7%) si actorul Patrick Dempsey, starul din "Anatomia lui Grey" (7%).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.