In ultima editie a „Duminicii in familie“, Mihaela Radulescu a sarit in apararea Andreei Marin, in timp ce Zana Surprizelor era criticata pentru alegerile sale vestimentare. Andreea va fi martor pentru Mihaela in cadrul unui proces.
Ani la rand, cele mai faimoase dive din show-bizul romanesc, Andreea Marin si Mihaela Radulescu, au parut a se afla intr-un "razboi" de imagine si popularitate, care a dat nastere la polemici aprinse in randul comentatorilor "mondeni", privitori de pe margine ale asa-ziselor "meciuri" dintre cele doua vedete.

S-a discutat foarte mult pe tema frumusetii celor doua, a succesului lor in cariera, a implicarii lor in actiuni caritabile. "Cireasa de pe tort", venita cu mai bine de un an in urma, a fost casatoria dintre Andreea Marin si Stefan Banica jr, fostul sot al Mihaelei, gest taxat nu tocmai bland de presa. "Care e mai tare?" parea sa fie, nu cu mult timp in urma, prima intrebare ce se punea intr-o discutie ce le avea in prim-plan pe "Zana Surprizelor" si pe gazda "Duminicii in familie". S-au facut clasamente cu realizarile Andreei, puse fata in fata cu cele ale Mihaelei, cu averile, cu succesele lor profesionale. In ultimul dintre aceste topuri, si anume cel Capital "100 femei de succes", cele doua au obtinut, surprize-surprize!, acelasi scor, la sutime: 32,12 puncte. Cu toate ca rivalitatea dintre ele va mai da nastere, probabil, la multe subiecte de presa, Mihaela si Andreea ne arata nu numai ca nu sunt rivale, ci chiar ca relatia lor a intrat pe un fagas cat se poate de lin. Dovada este sustinerea pe care Andreea i-o ofera Mihaelei in cadrul procesului intentat de vedeta Antenei 1 impotriva unui cotidian central. Divele au facut echipa impotriva presei de scandal, au fost impreuna in emisiunea lui Robert Turcescu de la Realitatea TV, exprimandu-si revolta vizavi de publicatiile care au dus "razboiul" dintre ele la cote exagerate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.