Mihai Traistariu aproape ca a ajuns sa petreaca mai mult timp in starinatate decat in tara. In acest week-end, el a fost invitat in Cipru pentru a-si promova noul single, "Dimmi si o no".

Totodata, a sustinut cateva concerte, a fost invitat la mai multe emisiuni televizate, a filmat o reclama atat pe suport video cat si audio, impreuina cu Anna Vissi, si a facut si doua sedinte foto pentru doua reviste locale.

Pentru concertele sustinute si pentru reclama respectiva, Mihai a fost platit destul de bine, primind onorariul de 10.000 de euro. Asta s-a datorat faptului ca el a fost invitat acolo la initiativa unei companii, care a sponsorizat totul. La sedintele foto, Mihai s-a simtit foarte bine, lasandu-se aranjat de o echipa profesionista de stilisti. insa cantaretul nu i-a lasat pe acestia sa ia toate deciziile in ceea ce priveste look-ul sau, caci a avut pretentia de a fi imbracat cu haine de la o anumita firma.

In excursia din Grecia, cele mai spectaculoase momente le-a petrecut la o emisiune televizata, cand a trebuit sa-si etaleze talentele de bucatar. Calitati care, dupa cum chiar el spune, ii cam lipsesc cu desavarsire, avand in vedere ca mananca in oras si gateste foarte, foarte rar. insa s-a pregatit destul de bine pentru aceasta emisiune si le-a gatit cipriotilor salata orientala si mamaliga cu branza si smantana, acestea fiind specialitatile marca "Traistariu". De altfel, acestea sunt si preferintele sale culinare.

Nici nu s-a intors bine din Cipru, ca, la sfarsitul lunii, Mihai este invitat in Bielorusia, unde va sustine un concert alaturi de reprezentantul Bielorusiei la editia din acest an a Eurovisionului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.