Cei care au batut toate recordurile in Romania in materie de divorturi si impacari, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, par sa fie mai fericiti fara actele semnate la starea civila.
Desi au trecut mai bine de trei luni de la ultima impacare, nu se aude nici un zvon de scandal dinspre vila lor din Pipera, pregatita sa intre in renovare. Printre aranjamentele pentru camera primului lor copil, Bahmu si Prigoana si-au ales si nasii care il vor boteza, aceiasi care i-au si cununat la prima si singura ceremonie religioasa pe care au facut-o: "Mai mult ca sigur nasii vor fi o familie de la Brasov, Laurentiu si Oriana Calaican, buni prieteni de-ai nostri, care ne sunt si nasi de cununie", ne-a declarat Prigoana. El a mai adaugat ca relatia lui si a Adrianei cu familia Calaican este una cu adevarat sincera: "Suntem foarte apropiati. Mie nu-mi trebuie nasi de complezenta. Chiar daca i-am mai suparat noi din cand in cand cu divorturile, au fost mereu alaturi de noi. Mi se pare normal sa-i alegem pe ei sa ne crestineze copilul".

Pe langa consilierea spirituala, care nu a prea dat roade in cazul Prigo-Bahmu, dovada stand divorturile fara numar dintre cei doi, Laurentiu Calaican il sfatuieste pe Prigoana si in afaceri: "Sunt un cuplu foarte linistit si, chiar daca sunt cu zece ani mai tineri, sunt mai maturi decat mine si Adriana. Apoi, Laurentiu este un contabil foarte bun si ma mai consiliaza cand vine vorba de afaceri si finante". Nasa, Oriana Calaican, o va putea sfatui pe Adriana in legatura cu noul design al vilei din Pipera, intrucat este directoare la un magazin de mobila din Brasov.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.