Pregatirile pentru botezul Irinei, fiica miliardarului Irinel Columbeanu, sunt pe ultima suta de metri. Catalin Botezatu ii va lucra fetitei atat un slip din lycra, pentru momentul cand fi bagata in cristelnita, cat si o pereche de chilotei din dantela frantuzeasca.
Botezul unicei mostenitoare a imperiului Columbeanu, Irina, a fost programat pentru luna viitoare, pe 26 mai, asa ca pregatirile sunt in toi. Cei doi designeri, Catalin Botezatu si Mihai Albu, se pun de acord, in aceasta perioada, in privinta modelului rochiei si al sandalelor Monicai, in timp ce Botezatu a fost delegat sa se ocupe si de lenjeria intima a micutei Irina, din ziua evenimentului, in valoare de 500 de euro: "Irinel a dorit ca fiica lui sa nu ramana complet dezbracata cand va fi bagata in cristelnita, asa ca a comandat un slip minuscul, din lycra. Dar eu ii voi face, din dantela frantuzeasca, pe care o voi achizitiona cu 200 de euro metrul, si un chilotel de printesa, cu pietre Swarovski. il voi lucra mai mare, ca sa-i incapa si pampersul", ne-a declarat Catalin. Cat priveste tinuta de sarbatoare a Monicai, aceasta este evaluata la 1.000 de euro si, surpriza!, inca nu e gata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.