Centrul Comercial Feeria a gazduit joi seara a doua editie a evenimentului ``Rapsodia feminitatii``, un spectacol de machiaj combinat cu moda. In ceea ce priveste tendintele din aceasta vara pentru costumele de baie, doritorii si-au clatit ochii cu creatiile lui Botezatu.
Designerul a iesit la rampa cu multe modele aurii si combinatii de alb si negru, atit pentru dame, cit si pentru domni. Potrivit lui Catalin, piesele de rezistenta in sezonul estival par sa fie costumele de baie cu decupaje. Ne-a atras atentia chilotelul decupat care lasa posteriorul la vedere, amintindu-ne de cele trei cintarete blonde de la Trident. Acestea au purtat o lunga perioada blugi cu poponetul expus. ``Nu vreau sa compar nicio secunda creatiile mele cu creaturile de la Trident! Doamne, fereste! Eu fac moda, nu altceva. In nici un caz nu m-am inspirat din "tinuta" tridentelor. In colectia asta sint cinci modele: doua cu decupaje pe partea stinga, respectiv dreapta, una cu decupaj pe spate si doua cu decupaje pe fata.``- ne-a explicat el.

Primele 10 produse semnate Catalin Botezatu au fost prezentate in avampremiera la Feeria si fac parte din cele 80 de produse de lenjerie, pe care designerul le va etala la saptamina modei de la Atena, din Jamaica, Malta si posibil chiar si la Londra. De mentionat ca lenjeria creata de Bote este pentru toate buzunarele, pina intr-un milion piesele barbatesti, si intre 500.000 si 800.000 costumele pentru femei, pretul variind in functie de accesorii si decupaje.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.