„Carcotasul“ Serban Huidu a reusit sa scape fara nici o sanctiune in urma accidentului de circulatie in timpul caruia a avariat grav o ambulanta. Cercetarile politiei au stabilit ca a fost vorba doar de o incurcatura creata din cauza semafoarelor.

In timp ce unele vedete au ajuns sa aiba dosare penale pentru simplul fapt ca nu si-au innoit dovada la timp, altele reusesc performanta sa scape din accidente de circulatie mult mai serioase. Carcotasul Serban Huidu este unul dintre putinii norocosi care au scapat basma curata de fiecare data cand au fost implicati in incidente chiar periculoase in trafic. Semn ca uneori celebritatea mai este si ea buna la ceva.

Joia trecuta, Serban Huidu a fost implicat intr-un accident de circulatie destul de grav. "Carcotasul" se deplasa cu masina sa personala, un Alfa Romeo 159 de culoare neagra (in valoare de 42.000 de euro), dinspre strada Stirbei Voda spre Mircea Vulcanescu. La intersectia cu strada Berzei, vedeta de la Prima tv s-a tamponat in plin cu o ambulanta care venea dinspre strada General Berthelot. Din fericire, salvarea nu transporta nici un pacient si, asa cum au stabilit politistii de la Brigada Rutiera prezenti la fata locului imediat dupa producerea accidentului, nici nu se afla in misiune, motiv pentru care nu avea pornita nici sirena si nici girofarul. In urma coliziunii destul de puternice insa, salvarea a fost avariata la partea din spate, iar autoturismul Alfa Romeo apartinand lui Huidu, la portiera dreapta.

«Nu mi-au luat permisul»

Tamponarea a fost insa cel putin ciudata, pentru ca ambii soferi au sustinut imediat dupa accident ca ei au circulat regulamentar si au trecut pe culoarea verde a semaforului. Mai mult, la testul care masoara alcoolemia rezultatele au iesit negative de ambele parti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.