Micuta Irina Columbeanu isi va primi botezul in ziua de 27 mai, zi in care si tatal ei, Irinel Columbeanu, implineste 50 de ani. Dubla petrecere, va fi una deosebit de speciala, cu un fast mai rar intilnit in Romnia.
De la invitatiile la petrecere pina la meniu, totul se intrece in originalitate. Botezul Irinei va avea loc, la ora 12.00, la biserica Izvorani, o bisericuta din lemn (unde a fost botezata Monica) ce va fi decorata cu trandafiri salbatici roz si albi. Cristelnita va fi una suflata cu aur, dorindu-se a o inlocui astfel pe cea veche existenta deja in biserica. Petrecerea pentru botez va incepe la ora 20.00 si va fi urmata, la ora 12.00 noaptea, de party-ul destinat celebrarii celor 50 de ani ai lui Irinel Columbeanu. Pentru a ajunge la locul petrecerii, cei aproximativ 200 de invitati, vor parcurge aleea de la intrare care va fi marcata de 12 copaci pe crengile carora se vor agata sute de luminari si flori. Gradina si pontonul resedintei Columbeanu vor fi decorate in alb-roz, cu multe aranjamentele florale, compuse in mare parte din trandafiri, ce vor fi aduse din Thailanda si O.landa.Chiar si vesela este unicat - farfurii din cristal cu banda argintata, care se asorteaza cu paharele - fiind comandata in Italia, special pentru acest eveniment. Si scaunele sint o premiera pentru Romania. Ele poarta marca Chiavari Chairs si sint aduse tocmai din America. Meniul va cuprinde trei feluri de mincare cu delicatese din toata lumea, sub forma de bufet, care va fi prevazut cu o fintina de sampanie.

De organizarea acestui magnific eveniment se va ocupa firma Bouquet Events ce apartine Ioanei Sucu. Insa ce le intrece pe toate in originalitate sint invitatiile: un cub de cristal, in suport metalic, prin care se vad portretele celor trei membrii ai familiei Columbeanu. Acest cub, de dimensiuni mici, va fi pus intr-o cutie de carton creponat argintiu, legat cu funda de matase.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.