Am observat ca Ion Cristoiu de la "Sinteza zilei" apare pe sticla ba intr-o geaca de piele, ba intr-o vesta de piele, ambele negre, in functie de ce temperaturi s-au inregistrat la Baneasa si Filaret in ziua respectiva. Am de gind insa sa mai studiez putin problema, fiindca il suspectez pe partenerul de emisiune al lui Gidea de un truc vestimentar. Adica, am impresia ca geaca lui de piele are mineci detasabile pe care le da jos atunci cind e mai cald si le pune la loc atunci cind e frig. Un avantaj de care, cu siguranta, Cristian Tudor Popescu n-a beneficiat pe vremea cind nu iesea din celebra lui bluza de trening. Pai, cine-a vazut bluze de trening cu mineci detasabile?…

Discutie intre Mircea Solcanu si Delia, pe Acasa TV, la "Povestiri de noapte". El o intreaba: "Da’ tu ce-ai facut in ziua de Pasti?". Ea raspunde insinuant: "Eeee, se terminase postul…". Asta a fost, dar la cit de curajoasa se da emisiunea "Povestiri de noapte" si la cit de nonconformiste se arata vedetele care participa la ea, ma astept sa se revina asupra subiectului, iar Delia sa ne arate pina in cel mai mic detaliu ce a facut in ziua cu pricina.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.