Pentru prima oara de cand s-a despartit de Ioana, fiica cea mare a presedintelui Basescu, Bodo a acceptat sa vorbeasca despre motivele divortului, in emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena 2.
Solistul de la Proconsul nu s-a repezit sa ofere, totusi, prea multe amanunte referitoare la relatia si, mai ales, la despartirea de Ioana, insa a spus cu foarte multa convingere ca ar fi trebuit sa incerce sa comunice mai bine cu aceasta. De fapt, din punctul sau de vedere, acesta pare a fi motivul divortului si, totodata, aspectul pe care el insusi si-l reproseaza.

Desi nu au trecut decat cateva luni de la despartirea celor doi, Bodo se pare ca si-a refacut viata sentimentala. Astfel, el a lasat de inteles ca momentan ar fi implicat intr-o noua relatie, numai ca acum ar fi prematur sa ofere detalii. Desi, pana acum, a fost casatorit de trei ori, cantaretul inca mai crede in institutia casatoriei si, mai mult ca sigur ca nu s-ar feri sa faca acest pas si pentru a patra oara.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.