Au patru copii. si-au cumparat case la New Orleans, orasul care inca se mai resimte dupa trecerea, in urma cu doi ani, a uraganului Katrina.
Au o locuinta in Germania, iar lista poate continua. Acum s-au gandit la un iaht. Cunoscutul cuplu de actori Angelina Jolie si Brad Pitt au demarat demersurile necesare in vederea achizitionarii unei ambarcatiuni care va costa nici mai mult, nici mai putin de 140 milioane de dolari. in acest sens, vedetele de la Hollywood au contactat firma italiana Privilege Yard.

Potrivit relatarilor presei peninsulare, iahtul va avea doua punti cu o suprafata totala de 300 de metri patrati, sase dormitoare, un bazin, o sala de fitness, o platforma pentru aterizarea elicopterelor, un mic submarin capabil sa se scufunde la o adancime de 300 de metri si multe altele. Se spune ca nava va fi gata in 2008. Contactata pentru detalii, firma italiana a confirmat doar existenta mai multor cereri pentru iahturi de mari dimensiuni, dar a refuzat sa dezvaluie numele viitorilor proprietari. si pentru ca tot vorbim de aceste ambarcatiuni devenite pentru oamenii cu bani din intreaga lume o banalitate, presa britanica anunta ca un miliardar rus a comandat, tot in Italia, cel mai scump iaht, evaluat la circa 200 milioane de dolari. Pana acum, cel mai costisitor iaht era considerat Pelorus, al patronului clublului de fotbal Chelsea, Roman Abramovici, pentru care a platit in jur de 100 milioane de dolari.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.