Se poate spune despre Ioan Isaiu ca este barbatul fatal al telenovelelor romnesti. Actorul are multe admiratoare, chiar daca s-a logodit, de curind, cu Nicoleta Ilie, fosta iubita a lui Dan Manoliu.
Continua sa fie asaltat cu declaratii de dragoste de la doamnele ce tinjesc la inima sa. Ca si o iubita posesiva, Nicoleta il urmareste peste tot si nu-l lasa sa faca nici un pas fara sa stie ea. Cu toate acestea, o thailandeza s-a amorezat de actorul de pe plaiuri dimbovitene. Domnisoarei i-a picat cu tronc Isaiu si a inceput sa iasa la atac. S-a apropiat de niste prieteni ai artistului, a reusit sa fie in preajma lui, declarindu-i franc ca nutreste niscai sentimente pentru el. Am inteles ca in acea zi nu era cu el actuala sa logodnica, nu de alta, dar s-ar fi lasat cu o paruiala zdravana. Isaiu nu a raspuns avansurilor thailandezei, dar le-a spus unor amici ca arata bine.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.