Fetele de la Bambi nu mai vor sa apeleze la un fotomodel, pentru urmatorul lor videoclip, intitulat "Spre fericire". S-au sfatuit ca-ntre surori si au gasit solutia salvatoare. De ce sa nu-l distribuie in rolul principal pe Nicolae Mitea, fotbalist la Ajax Amsterdam?!

Denisa si Raluca tocmai s-au intors din Olanda, tara in care presteaza fotbalistul Nicolae Mitea, iubitul blondinei.

IMPREUNA.

Ralucai nu-i prea place sa vorbeasca despre povestea ei de dragoste, dar tot i-a scapat una-alta. La un moment dat, circula zvonul conform caruia Nicolae le-ar cam fi intors parintilor spatele, prapadindu-si salariul baban pe cadouri pentru iubita. Raluca neaga rautacioasele afirmatii, ba chiar il considera pe Niki un familist convins: "Nu inteleg cine ii vrea raul, dar el si-a ajutat mereu parintii, oferindu-le lunar sume frumoase. Iar pe fratele sau, Viorel, l-a chemat in Olanda, ca sa-i fie aproape. Viorel este soferul lui Niki, dar si cel mai bun prieten. Eu primesc cadouri de la el doar la evenimente speciale, nicidecum nu-i mananc salariul, care oricum nu stiu la ce suma se ridica".

Raluca nu pleaca niciodata peste granita fara sora ei, Denisa: "Ma bucur ca iubitul meu se intelege bine cu sora mea. Am avut amici care nu suportau ideea ca Denisa sa fie non-stop in preajma mea. In schimb, Niki i-a aranjat si ei o camera in vila pe care a inchiriat-o, undeva, langa Amsterdam". Pentru a imbina utilul cu placutul in Olanda, surorile Bambi si-au prezentat albumele la o casa de productie, avand sanse foarte mari ca un impresar olandez sa le ia sub aripa sa ocrotitoare: "El ne-a promis ca ne va ajuta sa devenim cunoscute in Olanda, asa ca asteaptam sa batem palma. S-ar putea sa inregistram o piesa cu o trupa olandeza".

TAM-TAM.

Intoarse la Bucuresti, dupa ce i-au facut galerie lui Mitea, pe stadion, solistele sunt in cautarea unor sponsori pentru noul album, dar si pentru noul videoclip, intitulat "Spre fericire": "Ne-am gandit ca in noul clip sa aparem alaturi de Mitea, iar el a acceptat oferta, desi are destul de putin timp liber", spune Raluca.

Semnatara melodiilor este brunetica Denisa, careia ii vin ideile la minut: "La un moment dat, bateam tam-tam-ul in caroseria masinii, in asteptarea tatalui meu. Asa mi-a venit ideea unui refren. Ca sa nu uit notele, ma inregistrez pe celular". Raluca este eleva in clasa a Xl-a si intentioneaza sa devina studenta la Conservator, sectia Compozitie-Pedagogie. In schimb, sora ei este atrasa de actorie. Mai nou, ele si-au schimbat look-ul. Au renuntat la breton, se imbraca numai in blugi si, in plus, vor sa-si tatueze buzele. Nu sunt multumite de cum merg lucrurile in Romania, privind muzica. Mama Bambi le tot bate la cap sa schimbe macazul, spre stilul country, care s-ar potrivi mai bine timbrului lor vocal. Planuri de viitor? "Ne-ar placea sa prezentam, impreuna, o emisiune tv de divertisment. Suntem in tratative cu cateva posturi de televiziune".

CU VIZIRU IN TELENOVELA

Raluca este studenta la actorie, la clasa profesorului Sebastian Papaiani. Anul trecut a ratat ocazia de a juca in "Pacala se intoarce", din cauza unor contracte, iar cand a dorit sa faca parte distributia telenovelei romanesti "Numai iubirea", a picat probele: "Mi-ar fi placut rolul pe care il interpreteaza Oana Zavoranu. Dar am auzit ca postul Acasa TV pregateste un alt serial romanesc, cu Lucian Viziru, in rolul principal. Poate voi avea mai mult succes atunci", spune ea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.