De cand s-a infiintat, formatia Stigma a fost macinata de diverse neintelegeri. Astfel, parca un blestem a cazut asupra trupei, care si-a pierdut in doua randuri "vocea principala": Emanuel si inlocuitorul lui, Claudiu Mirica. Daca Emanuel a preferat sa taca cand a parasit Stigma, Mirica a fost pus in ipostaza de a se apara cu argumente din culise. Dar se mai ivesc si intamplari fericite. Astfel, Emanuel si Claudiu au devenit intamplator prieteni. In timpul unei emisiuni TV, cand Claudiu era facut praf de impresara trupei Stigma, Emanuel s-a simtit dator sa intervina telefonic pentru ca "nimeni nu merita sa fie tratat asa". El a confirmat ca a trecut prin aceleasi probleme cand facea parte din formatie, iar dupa emisiune, Claudiu l-a contactat pentru a-i multumi. Asa ca intre doi fosti membri ai unei trupe, parca blestemata, a inceput sa se inchege o prietenie.

Claudiu Mirica, colaborare cu Emanuel

Cand cei doi s-au intalnit, au vorbit vreo cinci ore despre fosta lor trupa. Au hotarat sa colaboreze pe plan muzical. Emanuel ii va scrie cateva piese lui Claudiu, care-si pregateste revenirea, colaborand cu Mihai Ogasanu. Nici Emanuel nu a ramas in urma, pentru ca va lansa un nou album in aprilie. Pana atunci, vom putea auzi primul extras pe single ("Ye, Ye, Ye"), piesa la care se va filma, luni, un videoclip.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.