Compozitorul Marius Moga a dorit sa petreaca Pastele in casa parinteasca din Alba Iulia, asa ca noua lui iubita, Iulia Vantur, s-a si grabit sa-l urmeze. si, cum dragostea cere sacrificii, vedeta PRO TV si-a cumparat bilet de tren la vagonul de dormit.

Prezentatoarea emisiunii-concurs "Dansez pentru tine" (PRO TV), Iulia Vantur, a petrecut a doua zi de Paste alaturi de Marius Moga si de parintii acestuia, in Alba Iulia. Din pacate, din cauza programului incarcat al Iulie, cei doi indragostiti nu au putut calatori impreuna, asa ca "Micul Mozart" a plecat spre casa mai devreme cu cateva zile, cu masina lui, un VW Touareg, in timp ce Iulia Vantur s-a vazut nevoita sa urce in tren, la vagonul de dormit.

Insa, ca un adevarat gentleman, el a preluat-o din gara si a dus-o acasa, la parinti, semn ca relatia lor este tratata de Marius cu maximum de seriozitate. Cei doi indragostiti si-au facut timp sa viziteze cele mai frumoase zone ale orasului, fara a scapa insa de fani, care au dorit sa se pozeze cu ei, pe terasa restaurantului "Pub 13" din Cetate. Daca Marius a fost recunoscut din prima, nu acelasi lucru se poate spune despre vedeta PRO TV, localnicii recunoscand-o cu greu in tinuta sport.

Dupa ce au servit masa, Iulia si Marius, insotiti de fratele si tatal acestuia, s-au deplasat la scoala englezeasca de calarie a Clubului "Mesteceni", din Rahau, un sat situat la aproximativ zece kilometri de Sebes, pe DN 1. Aici au ramas pana in jurul orelor 21.30, cand s-au urcat in luxosul automobil si au plecat spre Bucuresti. in cele cateva ore, cat au stat la selectul club, Iulia si Marius au calarit doi dintre cei mai frumosi cai pur sange arab.

Corina, a treia oara la duel

Vineri seara, echipa formata din Corina Ungureanu si Cristian Muntean a intrat pentru a treia oara la duel. Ei se vor infrunta pe scena de la "Dansez pentru tine" cu echipa formata din Randi si Alexandra Tomescu. Maine, puteti citi in ziarul nostru povestea visurilor pentru care lupta cele doua perechi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.