Ana Maria Prodan a acceptat oferta de a poza dezbracata in revista Playboy, fara insa sa ceara, in prealabil, si acordul sotului.

Impresara de fotbal sustine ca in viata a facut doar ce a vrut si ca partenerul ei de viata s-a obisnuit deja cu astfel de surprize.

Desi are 35 de ani si este mama a doua fetite, Ana Maria Prodan continua sa-si mentina dimensiunile corporale de invidiat (90-62-90 cm). "Amanunt" peste care cei de la revista Playboy nu au putut trece, asa ca au invitat-o la masa negocierilor, suma propusa vedetei fiind de ordinul a cateva mii de euro. sedinta foto s-a desfasurat saptamana trecuta si, conform intelegerii dintre parti, Ana Maria nu a pozat complet dezbracata, ci in bikini. Desi, in mod normal, ar fi trebuit sa-si anunte si sotul de intentie, iata ca vedeta a dorit sa-si instiinteze doar fiicele, in varsta de 6 si respectiv 8 ani. Acestea, in-cantate de idee, au tinut mortis sa-si insoteasca mama in studioul foto: "Le-am rugat sa pastreze discretie si sa nu ma dea de gol nici sotului meu si nici mamei mele, caci nici pe ea nu am anuntat-o. Sunt cam mici si nu prea stiu cat sa pastreze secretul, asa ca in fiecare dimineata ma intreaba daca a expirat perioada de tacere".

Contrar asteptarilor, Ana Maria Prodan a mentionat ca nu face nimic deosebit pentru a arata bine: "Nu merg la sala si nici regim alimentar nu tin, iar coafura mi-o fac singura in fiecare dimineata".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.