In momentul in care Iuliana Marciuc l-a nascut pe baietelul lui Adrian Enache, toata lumea se astepta sa urmeze un divort si o nunta, dar s-a inselat amarnic. Se stie ca vedeta TVR aspira de mult la acest titlu, mai ales de cind il au pe Mihnea David.

Cu toate acestea, Enache nu s-a putut hotari si prefera sa penduleze intre cele doua femei din viata lui, sotia - Corina, si eterna amanta - Iuliana. I-a promis deseori blondei din ograda televiziunii publice ca va divorta si ca o va lua de sotie, iar cel mic va avea o familie. Dar, nu au fost decit minciuni. De ce nu se insoara Adrian Enache cu Iuliana? Sint multe motive. In primul rind, solistului ii place sa fie rasfatat de doua femei, una fiind nevasta, care ii aminteste de mama lui si ii confera o anumita siguranta si stabilitate, iar cealalta este amanta, cu care traieste clipe de aventura, de iubire interzisa, consumata pe furis. Cu sotia are o casa spatioasa, facuta impreuna, confort, o fetita si, probabil, exista acolo si un mic santaj, dar si interese financiare. Din moment ce muzicianul prefera o viata duplicitara, ne punem intrebarea daca nu cumva, la mijloc e o doza de infantilism. Este imatur, ii lipseste responsabilitatea unei decizii. Prefera sa nu fie fericita nici una dintre cele doua, iar el sa fie calul de bataie dintre ele. Are o placere nebuna sa fie disputat de cele doua rivale si, probabil, se simte mai macho si mai plin de adrenalina in ipostaza de barbat dorit. Isi petrece timpul intre Corina si Iuliana, sta citeva zile cu sotia, iar altele cu Iuliana si fiul lor. De ce sa divorteze, daca nu-i lipseste nimic? In patul sotiei are parte de echilibru si obisnuinta, iar in cel al amantei, de hirjoana si dragoste cu nabadai. In aceasta situatie, greseste, credem noi, si Iuliana, care nu a pus niciodata piciorul in prag, si a preferat sa fie cea care il asteapta sa se intoarca la ea, fara sa fie deranjata de inconsecventa lui. Ii lipseste demnitatea, se comporta ca o fetiscana de 18 ani si nu are puterea de a lua o hotarire, macar de dragul copilului, si de a-l determina pe barbatul iubit sa-i ofere linistea unui camin. Spune peste tot ca are tot felul de admiratori straini si romani si ca il va parasi pe solist, dar se intoarce de fiecare data, spasita, la Enache. Curtezanii Iulianei nu par sa-l deranjeze deloc pe Don Juan-ul muzicii romanesti, din moment ce acestia nu reprezinta niciun pericol. Are si sotie, si amanta, visul oricarui barbat, de altfel...

Enache sufera de complexul virstei

Mai nou, a pus ochii pe o alta blonda celebra, Ilinca Vandici, care realizeaza o emisiune la Kanal D. Solistul ii trimite sms-uri, ii face ocheade, ca doar sint colegi si se intilnesc destul de des. Asta a pus gaz pe foc si, atit sotia, cit si amanta, au tras cite o cearta zdravana cu acesta, pe motiv de gelozie. S-ar putea uni amindoua ca s-o anihileze pe noua rivala, dar n-o sa le vezi niciodata pe Corina si Iuliana prietene, cind au declarat peste tot cit de mult se urasc. Le putem acuza de egoism, din moment ce se gindesc numai la ele, nu si la copiii lor, care sufera ca nu au o familie adevarata. Pentru Adrian Enache, zburatul din floare in floare si inconsecventa sint un mod de a fi care il face sa se simta irezistibil si sarmant. Ambitiile celor doua femei nu par sa-l deranjeze, este un fel de marioneta minuita de doi papusari dibaci, care i-au aflat slabiciunile si fac ce vor din el. Este putin probabil ca, in viitorul apropiat, Enache sa vrea sa fie numai cu una, dintr-un complex al virstei - am spune noi - si al masculului care nu prea stie ce vrea. Se poate spune ca este un barbat la andropauza, care are tot felul de probleme de personalitate. In clipa in care una dintre cele doua femei va lua o decizie, Enache se va supune cu slugarnicie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.