Mihai Traistariu ne "ameninta" de ceva vreme ca isi va deschide diverse afaceri, in care sa investeasca milioanele de euro castigate din muzica. Ba firma de taximetrie, ba spalatorie auto, ba magazin de haine, ba restaurant.

Dar iata ca prioritatea a avut-o un magazin de birotica si calculatoare, numit, asa cum era de asteptat, dupa numele sau: "Mihai System Service".

Deschiderea oficiala a magazinului de la Targu Neamt a avut loc pe data de 8 aprilie, iar evenimentul a fost marcat si de un concert marca Traistariu. Mihai s-a comportat la inaugurare ca o adevarata gazda-vedeta. Astfel, el a "organizat" o intalnire cu fanii sai chiar in incinta magazinului, unde a stat de vorba cu ei, a dat autografe si a facut poze. Cantaretul intentioneaza ca pana la inceputul verii sa mai deschida alte trei reprezentante ale magazinului, in Piatra Neamt, Suceava si Iasi, iar pana la sfarsitul anului, el isi doreste sa inaugureze alte doua filiale si in Bucuresti si Constanta. Avand in vedere ca este absolvent al Facultatii de Matematica, este de la sine inteles cum i-a venit cantaretului ideea unei astfel de afaceri. Desi nu credea ca toate cunostintele dobandite la facultate ii vor fi de folos, iata ca acum i-au fost mai utile ca niciodata.

Pentru ca Mihai este tot timpul pe drumuri datorita activitatii concertistice, de aceste magazine se va ocupa fratele sau cel mare, Constantin Traistariu. Aceasta nu este prima tentativa de afaceri a lui Mihai. in trecut, el a mai avut cateva incercari, insa planurile nu au fost duse la bun sfarsit pentru ca nu a dorit sa se mai asocieze si cu alte persoane. Pe Mihai, ideea de doi patroni la o firma nu-l incanta deloc. Iar acum isi permite ca el sa fie singurul patron!


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.