Gigi Becali si-a dat in petic din nou. Latifundiarul din Pipera a fost la un pas sa-l bata pe Oreste, convins fiind ca este unul dintre carcotasi.
Cand i-a soptit unul dintre oamenii sai ca face o mare confuzie, Becali si-a cerut scuze, nu inainte, insa, de a a-l ruga pe Oreste sa le transmita lui Huidu si Gainusa ca ar face bine sa stea pe la casele lor.

Era sa-l bateti pe Oreste...

Si? Care-i problema?

Pai ce ati avut cu el?

L-am confundat cu unul dintre carcotasi.

Si ce aveti cu carcotasii?

Am, ca ma ia la misto in fiecare zi la Kiss FM. Ce, tu n-ai avea cu ei daca te-ar lua mereu la misto?

Probabil i-as ignora.

E, eu nu pot sa-i ignor, pentru ca ii aud in fiecare dimineata pe aia doi cum ma iau la misto.

Si daca o sa va intalniti cu ei, ce o sa le faceti?

Ei, lasa ca or sa vada ei...

NU-I IERT TOATA VIATA MEA

Daca nu-i suportati pe cei doi carcotasi, de ce nu incercati sa ascultati un alt post de radio?

Ia mai lasa-ma, ma, si tu.

Incerc sa va spun ca Huidu si Gainusa...

(curma intrebarea, ridicand tonul) Ia mai da-i in p... mea pe aia, ca ma enervez iar. Atata le doresc, sa nu dea ochii cu mine!

De ce?

Asa, pentru ca n-o sa-i iert toata viata mea pe astia doi.

Iar vi-i puneti pe toti in cap.

Si? Ma doare in p... de toata lumea!

GAINUSA: "UN BUFON DEVENIT TERORIST"

Contactat telefonic, Mihai Gainusa s-a declarat afectat de atitudinea grobiana si amenintarile lui Gigi Becali. "Parerea mea este ca, incet-incet, Gigi Becali se transforma dintr-un bufon intr-un terorist care isi permite sa ameninte si injure pe cine doreste. Nu e posibil sa fim terorizati si amenintati de cineva care nici macar nu e roman si care se mai si crede Mihai Viteazul", a afirmat Gainusa. El a tinut sa-i transmita patronului stelist ca "daca mai ameninta, iar organele abilitate nu se vor autosesiza, probabil ca voi face eu o sesizare la politie sau procuratura".

HUIDU: "BECALI E O BRUTA PATRATITA"

Calm, Serban Huidu ne-a declarat in prima faza ca n-are ce "discuta" cu Gigi Becali. "Exista o lege, iar toata lumea ar trebui sa o respecte. Daca domnul Gigi Becali vrea sa nu mai apara in "Cronica Carcotasilor", sa nu mai onoreze cu prezenta pe la televiziuni", a adaugat Huidu. "Nu mi se pare normal ca o bruta patratita ca Gigi Becali sa-si faca singur dreptate. Si daca o sa ne intalnim pe la vreun club sau pe la vreo cafenea ce o sa-mi faca? O sa-mi ia caii de la bicicleta! Eu n-am terenuri ca el, eu n-am banii lui... Si imi platesc si taxele la stat!"


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.