Nu mai putin de 76% din americani au votat-o pe Britney Spears in topul "celor mai prosti americani", detronandu-l pe liderul incontestabil Michael Jackson. Coordonatorul sondajului, publicistul Jeff Barge, a explicat ce calitati trebuie sa intruneasca o vedeta pentru a ocupa un loc de frunte in "topul prostiei americane". "Trebuie sa declansezi propriul comando, sa te mutilezi, sa-ti razi capul sau sa faci echilibristica pe strada cu propriul bebelus si vei fi ales cu siguranta 'Cel mai prost american>>. Evident, asta in cazul in care nu exagerezi", a glumit pe seama liderului din acest an, Barge.

Ajuns la cea de a opta editie, topul "Cel mai prost american" a reusit sa aduca in prim-plan personalitati ca Britney Spears, Paris Hilton, George Bush, O.J. Simpson, Mel Gibson, Michael Jackson sau vicepresedintele Dick Cheney. Daca ocupanta locului doi, Paris Hilton nu a reusit sa stranga decat 67% din voturi, o surpriza placuta a facut-o presedintele George Bush care si-a asigurat un onorabil loc patru, dupa liderul de anul trecut, Michael Jackson.

Pe locul cinci se afla starul de la Hollywood, O.J. Simpson, care in urma cu cativa ani si-a ucis cu sange rece sotia, in urma unui acces de gelozie, urmat de vicepresedintele american Dick Cheney. Nici Mel Gibson nu a ratat topul celor mai prosti, iesirile antisemite de anul trecut aducandu-i un onorabil loc 7.

Astronauta Lisa Nowak, care si-a atacat o colega cu spray paralizant, dupa ce a traversat cu masina America dintr-o parte in alta, a ocupat locul 8. Ea este urmata de congresmanul Mark Foley, implicat intr-un scandal sexual prin mesaje si de actorul Michael Richards, care l-a interpretat pe Kramer in serialul de televiziune "Seinfeld".