In culisele concursului Miss Bikini 2007 a izbucnit un scandal imediat dupa desemnarea castigatoarei, Nicoleta Macarencu. Ocupanta locului al doilea, Roxana Dobre, a facut o criza de nervi, acuzand-o pe patroana agentiei de modeling care a bagat-o in concurs ca nu si-a tinut promisiunea de a-i conferi ei titlul.

Unul dintre cele mai bine cotate modele ale momentului, Roxana Dobre, pare sa nu mai scape de ghinion. Frumoasa bruneta nu a reusit sa castige marele trofeu al competitiei "Miss Bikini 2007", fiind nevoita sa se multumeasca doar cu locul al doilea, exact ca in urma cu un an la concursul "Miss Playboy 2006".

Roxana nu a suportat deloc bine infrangerea in fata Nicoletei Macarencu din Tulcea, facand o criza de nervi la cabine. Printre lacrimi si suspine, ea a acuzat-o pe Madalina Lalu, patroana agentiei de manechine din partea careia concura, ca nu si-a respectat promisiunea de a-i acorda titlul.
Modelul sutinea ca a participat la competitia "Miss Bikini", de la Brasov, doar pentru ca Madalina o asigurase ca va castiga.

'Nu aveam cum sa-i dau eu titlul>>

Uimita si nu prea de reactia Roxanei, Madalina Lalu a declarat ca nu i-a facut niciodata o astfel de promisiune tinerei.

"Roxana e mai sensibila si reactioneaza la nervi, insa nu ma poate acuza pe mine de nimic. Asta a fost decizia juriului, iar eu nu puteam sa fac nimic, pentru ca nu eu acord trofeele. Eu i-am spus ca are sanse mari sa castige, lucru in care chiar am crezut, dar nu i-am promis titlul. Oricum, asa a reactionat si cand a pierdut titlul la 'Miss Playboy>>. Acum s-a linistit si totul e bine", a precizat Madalina Lalu.

Ea e 'Miss Bikini 2007>>

Detinatoarea titlului "Miss Bikini 2007", Nicoleta Macarencu, a dezvaluit pentru revista "Maxim" ca viitorul sot al Dianei Munteanu ii starneste impulsuri sexuale.

Roxana nu poarta chiloti

Roxana Dobre are 19 ani si este inca eleva. Posesoare a dimensiunilor 87 - 60 - 88, bruneta a marturisit ca adora partidele de sex sabatic si ca uneori i se intampla sa renunte la lenjeria intima, daca aceasta o incomodeaza. Ea a povestit ca intr-o zi a plecat de acasa fara desuuri, pentru ca era prea cald.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.