La Tirgul de barbati, Joshua Castellano a oferit 50 de milioane pentru regizor

La cea de-a sasea editie a Tirgului de barbati, Dan Chisu a fost licitat de un barbat, cu toate ca regulamentul interzicea acest lucru. Cel care s-a aratat interesat de Chisu este Joshua Castellano, unul dintre patronii Clubului Bamboo, care a gazduit evenimentul de luni seara. Castellano spune ca a dorit sa ridice suma pentru a stringe cit mai multi bani pentru orfani. Suma totala obtinuta la Tirgul de barbati din acest an a fost de 235.420.000 de lei, iar banii vor fi donati unor case de copii.

Dan Chisu este cel mai bine cotat burlac, lucru demonstrat si la licitatia de luni seara, cind a obtinut la Tirgul de barbati cea mai mare suma de pina acum: 111 milioane de lei. A fost adjudecat cu 51 de milioane de Dana Androne, un manechin din vechea garda a "mamei" Zina. La acesti bani s-au adaugat 50 de milioane donate de patronul de la Bamboo si inca zece milioane de lei de la Dan Pazara, director la RomTelecom. Joshua Castellano, singurul barbat care a intrat in competitie pentru alt barbat, si-a justificat gestul: "Am licitat ca sa ridic suma si sa stringem cit mai multi bani pentru copii". Liderul competitiei nu a putut decit sa se bucure pentru reusita sa: "In aceasta situatie, scopul scuza mijloacele", a spus el. La eveniment a fost prezenta si Rosana Oprea, fosta iubita a lui Chisu, insa nu a ridicat cartonasul pentru acesta.

Urmatorul clasat, deputatul PNL Cristian Boureanu, a stiut cum sa le determine pe doamnele si domnisoarele prezente sa scoata cit mai multi bani din buzunar: "Dati un leu pentru fundul meu" a fost sloganul acestuia. Bine ales, se pare, deoarece a obtinut 50 de milioane de lei.
O lupta strinsa s-a dat si pentru burlacul de la Radio 21, Mihai Morar. Pentru acesta s-au batut in zerouri Daciana Sirbu si Carmen Serban. Dupa mai multe contre, a cistigat tinara pesedista, care a platit 35.120.000 de lei. Manelista s-a ales cu Alexandru Mazare, deputat PSD, licitind 15 milioane.

Si Dana Nalbaru a fost de vinzare

O aparitie inedita la tirg a fost Dana Nalbaru, costumata in Catwoman. Venita sa promoveze ultimul numar al revistei "Tabu", unde apare intr-un pictorial, aceasta a sfirsit prin a fi licitata. A fost adjudecata de Dan Pazara, cu cinci milioane, suma la care s-au adaugat inca cinci milioane donate de cintareata.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.