Saptamana trecuta eram anuntati cu surle si trambite ca marele Puff Daddy vine in clubul Bamboo pentru un concert cu scop caritabil, o parte din fondurile stranse urmand sa fie donate copiilor din Filipine. Ieri, organizatorii evenimentului au primit o scrisoare de la managerul starului american prin care erau anuntati ca Sean "Diddy" Combs nu va putea ajunge la data programata, concertul fiind amanat pentru vara.

Toti am fost sceptici la primirea vestii de saptamana trecuta. E adevarat ca de cativa ani incoace se tot perinda prin Romania vedete de calibru, dar P. Diddy? Totusi, daca stam sa ne gandim... banii romanilor nu sunt buni? La urma urmei, s-a vehiculat in presa ca artistul a cerut jumatate de milion de dolari, lucru infirmat de catre organizatorii evenimentului. Se anunta ca intrarea in clubul lui Botezatu va fi 2 milioane de lei vechi, o suma destul de piperata pentru fanul de rand, dar sa nu uitam ca vorbim de "tatal" muzicii hip-hop care vine pe taramuri mioritice in scop caritabil. Nu pentru copiii de la "Ciresica" sau alt camin din sutele existente in tara noastra, ci pentru Filipine. E adevarat ca si acolo este nevoie de ajutor, dar nici Romania nu trebuie ocolita. Nu am inteles foarte bine de ce are loc in Romania o strangere de fonduri pentru Filipine, de ce Puff Daddy canta in Bamboo-ul nostru pentru Filipine? Probabil ca ei nu au Bamboo...

Viza lui Snoop Dog a dat planurile peste cap

Motivele amanarii concertului nu sunt foarte clare, insa am fost asigurati ca sunt independente de clubul Bamboo. Artistul ar avea oarecare probleme cu turneul prin Europa. Concertul din Nothingham a fost de asemenea amanat si lucrul asta a dat peste cap intreg programul concertelor. O persoana din staff-ul "baiatului rau" de peste Ocean, si mai precis Snoop Dog, nu a primit viza pentru Anglia, dupa ce a fost arestat pentru tulburarea ordinii publice, anul trecut, pe un aeroport londonez.