Mihai Morar, DJ-ul de la Radio 21, autointitulat "lesbiana pentru ca iubeste prea mult femeile", a cauzat in cadrul "Targului de barbati" o adevarata lupta intre Daciana Sarbu si Carmen Serban. Acestea s-au intrecut in a-l licita pe DJ, manelista castigand duelul si oferind peste 35 de milioane lei.

Luni seara, in cadrul celei de-a sasea editii a Targului de barbati, au fost scosi la licitatie sase dintre cei mai "vanati" burlaci ai momentului: Dan Chisu, Cristian Boureanu (PNL), Alexandru Mazare (PSD), Ionut Chermenschi (Prima TV), Mihai Morar (Radio 21) si Tiberiu Balan (Sportul Studentesc), care l-a inlocuit in ultima clipa pe Jonathan McKain (FC National), care nu a putut sa onoreze invitatia.

KENSKY, LUAT DE TRIDENT

Locatia evenimentului, clubul Bamboo, a fost plina de domnisoare imbracate dupa ultima fita, cu buzunarele pline cu bani sau cu iubiti cu conturi grase in banca. Inarmate cu pliantele care prezentau "marfurile" scoase la vanzare si cu un cartonas cu numarul de ordine, duduile si-au atintit ochii catre scena pe care domnii stateau insirati mai ceva ca in vitrinele din celebrul bulevard de moravuri usoare din Amsterdam. Licitatia condusa de Iustinian Radu a inceput de la suma de 500.000 de lei, iar primul licitat a fost Ionut Chermenschi, cel care si-a ales sloganul "Valoarea mea creste in timp, ca la vinuri, asa ca pretul de pornire e doar un cadou pentru licitatoare". Desi s-a vehiculat ca s-ar fi impacat cu fosta lui iubita Cristina Teodorescu, cei doi nu s-au bagat in seama, "Kensky" declarandu-si chiar amara uimire ca blondina a venit si ea la eveminent. Insa Ionut a fost licitat de alte dudui. In final, suma s-a oprit la 4.300.000 lei si a fost adjudecat de Loredana, una dintre cele trei membre ale trupei Trident (cele trei blonde cu blugii taiati pe posterior...).

MANEAUA A INVINS POLITICA

Mihai Morar de la Radio 21 a creat o adevarata lupta intre doua femei de succes, insa din domenii diferite, deputatul PSD Daciana Sarbu si cantareata Carmen Serban. Mihai a incins spiritele mai ales dupa ce a declarat: "Azi recunosc oficial! Sunt lesbiana! Iubesc prea de tot femeile", iar Daniel Buzdugan l-a asemanat foarte mult cu Anna Lesko: "Cum i se lipesc banii de mana, cum i se topesc". Cele doua licitatoare au ridicat suma la 35.120.000 de lei, castigatoare fiind Carmen Serban.
Fotbalistul Tiberiu Balan (Sportul Studentesc) l-a inlocuit in ultimul moment pe Jonathan McKain (F.C. National), insa a reusit sa adune cinci milioane de la Catalina Mocanu, fosta sotie a lui Eugen Mihaescu (Krypton). Catalina nu a avut curajul sa sara cu banul direct, ci si-a trimis noul prieten sa liciteze.

121 DE MILIOANE PENTRU CHISU

Dan Chisu a fost cel de-al patrulea barbat scos la vanzare. Acesta si-a adus un stand cu noua sa carte, "Singur sub dus", pe care l-a instalat la intrarea in club Bamboo. In urma vanzarii se donau 100.000 de lei din pretul fiecarei carti. Chisu a fost adjudecat de Dana Androne, o fosta profesoara de modeling, o bruneta impozanta care a scos din buzunar nu mai putin de 51 de milioane de lei. Aceasta s-a inteles din priviri cu proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castelano, sa intervina si el cu 50 de milioane de lei in plus. In final, Dan Chisu a fost vandut cu 101 milioane lei plus 10 milioane de la o firma.
Al cincilea licitat a fost deputatul PSD Alexandru Mazare, fratele lui Radu Mazare, primarul orasului Constanta. Desi a vrut sa impresioneze cu sloganul "Intr-o ecuatie avand ca termeni primavara si dragostea, rezultatul este intotdeauna femeia", deputatul a fost luat de Carmen Serban cu 15 milioane de lei, pentru care a cerut sa fie inclus si un week-end la mare.

FUNDUL LUI BOUREANU

Cristian Boureanu (PNL) a atatat domnisoarele cu cele trei variante pentru care poate fi licitat: "Varianta politica: Fiecare leu platit va fi bine investit", "Varianta pragmatica: Fiecare dati un ban pentru un copil orfan" si "Varianta de marketing: Dati un leu pentru fundul meu". Intr-un final, Cristian a fost adjudecat cu 50 de milioane lei de catre o prietena a iubitei sale Valentina Pelinel, aflata in America.
Una dintre surprizele serii a fost aparitia Danei Nalbaru in postura de "Catwoman", in care poate fi vazuta si in ultimul numar al revistei Tabu. Aceasta s-a plimbat printre cei sase barbati licitati, i-a ademenit cu miscarile de felina, pentru ca in final sa fie si ea scoasa la licitatie, obtinand suma de 5 milioane de lei. Putin dezamagita, Dana a anuntat ca doneaza 5 milioane de lei copiilor orfani.

BANII DONATI

Ca in fiecare an, barbatii licitati se ofera sa ajute in acest fel copiii orfani aflati in Centrele de Plasament. Suma stransa in urma licitatiei, peste 235 de milioane de lei, va fi transformata in haine, incaltaminte, jucarii si alimente si donate cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste de burlacii licitati, alaturi de reprezentanti ai presei. De-a lungul celor cinci editii, din banii stransi in cadrul evenimentului au beneficiat de ajutor copiii din Centrele de Plasament aflate in Sinaia, Campina si alte trei orfelinate din Bucuresti. Regulamentul a prevazut ca barbatii scosi la licitatie sa petreaca o ora cu femeile care i-au cumparat.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.