Realizatorul de televiziune Serban Huidu a fost implicat, ieri dupa-amiza, intr-un accident de circulatie, masina condusa de acesta lovind o ambulanta, intr-o intersectie din centrul Capitalei.
Potrivit unor surse din Politie, Serban Huidu conducea un autoturism Alfa Romeo, pe strada Berzei, dinspre Stirbei Voda catre Mircea Vulcanescu. In momentul in care a intrat in intersectia cu General Berthelot masina relizatorului de televiziune s-a lovit de o ambulanta care venea dispre Casa Radio si se indrepta catre strada Berzei. Cele doua autovehicule au fost avariate, insa soferii au scapat fara leziuni.

Politistii de la circulatie fac cercetari pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului, cei doi soferi sustinind ca au intrat in intersectie la culoarea verde a semaforului electric. In alta ordine de idei, pe Huidu pare sa-l urmareasca ghinionul sau blestemele celor pe care ii circoteste, tinind cont de faptul ca abia isi achizitionase autoturismul. De altfel, Serban a fost implicat in ultimii ani in mai multe evenimente rutiere, dar cu motocicleta si, ce-i drept, nu din vina lui.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.